Vrouwencirkels

Vrouwencirkels zijn simpelweg momenten waarop vrouwen samenkomen. Deze kunnen op verschillende manieren ingevuld worden, afhankelijk van wat ze op dat moment nodig hebben. Het is een beweging waarbij vrouwen zich proberen terug te vinden voor spirituele redenen en waarbij er een sfeer gecreëerd wordt van respect tegenover elkaar en tegenover de diversiteit tussen vrouwen. Elke vrouw mag ‘echt zijn wie ze is’.
Het is de bedoeling dat vrouwen tijdens deze cirkels dieper in contact geraken met hun vrouwelijke zelf. Er wordt in onze samenleving nog te weinig aandacht gericht en er is te weinig geweten over onze menstruele cyclus. Nochtans beïnvloed dit de vrouwen zeer sterk, afhankelijk van elke fase waarin ze zich op dat moment bevindt. Daarom staat dit thema centraal tijdens de ontmoetingen.

De menstruele fases verder uitgediept worden om ze echt te leren kennen, met daarbij horend ook verschillende meditaties, zelfmassages en qi gong bewegingen die elke fase kunnen typeren of ondersteunen.

*Sommige sessies kunnen ook samen met mannen worden georganiseerd
Voor meer info & data: contacteer mij via mail of telefoon.

Voorlopig staan nog geen sessies gepland.

E-mail: info@acupunctureforwomen.be
Telefoon: 0498 02 03 85